„Próbálok neki segíteni, de hiába” – Tóth Vera félti testvérét, Gabit

Tóth Gabi testvér támadás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő aggódik Tóth Gabiért, mert tudja jól, hogy húga mindent a szívére vesz. Tóth Vera őszintén mesélt arról, hogyan éli meg a család a gyűlölködéseket.

Sok támadás érte az utóbbi időben Tóth Gabit, legutóbb Tóth Andival robbant ki köztük egy csúnya viszály. Nővére, Vera elárulta, nagyon félti testvérét, mert megviselik őt a gyűlölködő kommentek.

"Borzalmasan megvisel engem az, amikor őt bántják, mert pontosan tudom, hogy miért vállal el egy munkát. Én szenvedek. Próbálok neki segíteni, de hiába, mert szegény annyira el tud keseredni. Gabi egy felnőtt nő, anya, de ugyanakkor megvan benne a kisgyermek" – mesélte Joshi Bharatnak a Life TV műsorában.

Tóth Vera félti testvérét, Gabit. Forrás: Tóth Vera - Instagram

Vera tudja, hogy amikor Gabi szeleburdi tinédzserként feltűnt a Megasztárban, sokakat irritált, de csupán azért, mert ő mert önmaga lenni. Ám azóta sokat komolyodott az énekesnő.

„Azt kellene szerintem a közönségnek tudatosítania magában, hogy Gabi már nem az a tizenhat éves ugribugri kislány, aki volt, aki idegesítette a fél országot"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.