Elképesztő: a magyar Guinness-rekorder tízéves lánya a szájával húzza a kocsikat

Guinnes-rekord erő mutatvány lánya rekord elképesztő Sinka Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sinka Zsolt, Guinness rekorder és családja az Egyesült Arab Emírségekben él és űzi az erősportot. Tízéves Dotti lánya most itthon készül egy a világon egyedülálló bravúr bemutatására.

Dotti a világ egyik legerősebb emberének, Sinka Zsoltnak a lánya. Az erejét valószínűleg édesapjától örökölte, aki 2010-ben bekerült a Guinness rekordok könyvébe, és most ő készíti fel lányát az erőpróbákra.

A család évek óta az Egyesült Arab Emírségekben él, ahol az emberek imádják és támogatják az erőnléti sportokat. Zsoltéknak is hatalmas rajongótáboruk van az arab országban. A férfi eddigi karrierje során 14 világrekordot és 35 nemzetközi rekordot állított fel. Kezeivel 33,4 tonnát húzott el, fogaival egy 50 tonnát meghaladó repülőgépet mozdított el, legutoljára pedig egy 95 tonnás túzoltó-tankert.

A tízéves Dotti apja nyomdokaiba lépett, hiszen már több tonnás autókat ő is képes a szájával, illetve a fogaival elhúzni. Kétéves korában műanyag kocsikkal kezdte el utánozni az apukáját. Eddig egy terepjáró volt a legnagyobb dolog, amit elhúzott. A nyár végére hazautaztak Magyarországra, mert a kislány egy hivatalos világrekordot itthon szeretne felállítani.

A Tények videót is készített a 10 éves Dotti csodálatos mutatványáról:

Sinka Zsolt elmondta, hogy külföldön sokkal nagyobb sztársportolónak számítanak. A kisfia születésekor például az Emirátusok leghallgatottabb rádiója kapcsolta őt. Dotti számára nem idegen a nyilvános szereplés, mivel az utóbbi időben mindenhová elkíséri édesapját és ámultba ejti a közönséget. Egyedülálló rekordra készülnek, mivel ehhez hasonló bravúrt még soha egyetlen kislány sem mutatott be a világon.

Ezek az emberfeletti teljesítmények magukban hordozzák a sérülések lehetőségét. Az erőember figyelmeztetett, hogy megfelelő felkészülés nélkül senki se próbálja utánozni ezeket a mutatványokat.

Ez is érdekelhet: Guinness-rekord - Ennek a nőnek van a világon a legnagyobb szája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.