Gyönyörű menyasszony volt Gyuricza Dóra: újabb képet osztott meg az álomesküvőről

Gyuricza Dóra esküvő álomesküvő menyasszony Rácz-Gyuricza Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több fotó kerül fel a netre Gyuricza Dóri és Rácz Jenő álomesküvőjéről: az ifjú ara ezúttal koszorúslányait mutatta meg követőinek.

Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, titokban házasodott össze Rácz Jenő és Gyuricza Dóra. A sztárséf és Dóri a Le Til Kúriában mondták ki a boldogító igent. Esküvőjükre mindketten gőzerővel készültek: Dóri 6 kilót adott le, Rácz Jenő pedig 10 kilótól szabadult meg a nagy napig.

A férj korábban elárulta, hogy amikor meglátta menyasszonyát az édesapja oldalán, könnyekig hatódott, amit nem csodálunk, Dóri ugyanis gyönyörű volt. A feleség ezúttal egy olyan fotót töltött fel Instagram-oldalára, ahol koszorúslányai társaságában látható: a fotón Dallos Bogi is szerepel, akivel a Nyerő Páros című műsor forgatásán lettek jó barátnők.

Nem csak Dóri, de Bogi is feltöltött néhány fotót Jenőék esküvőjéről, amiket látva szinte biztosak vagyunk abban, hogy óriási buli volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.