Örömhír: Ekkor érkezik a Reszkessetek, betörők! folytatása

karácsony rész film forgatás Reszkessetek betörők új
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan örülni fognak a hírnek, amit nemrég a Disney+ jelentett be: még karácsony előtt bemutatják a Reszkessetek, betörők! új részét.

A „Home Sweet Home Alone" című film forgatókönyvét az 1990-es legendás első rész alapján készítették a Saturday Night Live írói, Streeter Seidell és Mikey Day.

A szereplők teljesen újak lesznek, kivéve Kevin bátyját, Buzzt, ugyanis Devin Ratray is szerepelni fog az új filmben. A Disney+ a közösségi oldalán egy posztban mutatta be a jelentősebb szereplőket:

3 hónap múlva, november 12-én sugározzák a vadonatúj filmet

- írták a Disney Instagram oldalán feltöltött képhez.

Egyelőre még nem tudni sokat a Reszkessetek, betörők! új részéről, de vélhetően nagyon sok eltérés lesz az 1990-es első részhez képest. Annyit azonban megtudtunk, hogy a történet középpontjában egy házaspár áll, akik egy titokzatos örökséget próbálnak meg minden áron visszaszerezni egy rosszcsont gyerektől - írja a Metro.

A Disney+ streaming-szolgáltatás indulási időpontja 2019 november 12. Egy friss jelentés szerint a csatorna előreláthatólag 2022 nyarán érkezik meg hazánkba.

Ez is érdekelhet: Idén ezeket a filmeket várjuk legjobban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.