Nem bírta tovább: Orvosi segítséget kért a népszerű magyar modell

pszichológus modell problémák alvászavar Szerencsekerék Sydney van den Bosch pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű magyar modellnek, Sydney van den Boschnak komoly problémákkal kellett megküzdenie, amelyeket már nem tudott egyedül megoldani, így szakember segítségét kérte.

Az Instagram oldalon azt kérdezték a Szerencsekerék női házigazdájától, hogy volt-e már valaha pánikrohama vagy szorongása az elmúlt évek során. Sydney őszintén válaszolt a rajongóknak, így kiderült, hogy ő is szenvedett már ezektől a betegségektől és szakemberhez fordult.

„Bizony, bizony volt. Éveken keresztül. Alvászavarral. Voltam pszichológusnál, pszichiáternél. A mai világban azt gondolom, bárkivel előfordul"

– válaszolta Sydney van den Bosch.

Sydney van den Bosch és Kasza Tibi vezeti a TV2 régi-új vetélkedőjét, a Szerencsekereket. Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

A közelmúltban Sydney a Szerencsekerék fogatásáról is vallott. Elmondta, hogy mi viseli meg a legjobban a munkája során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.