"Ebben munka van" - Koholák Alexa megmutatta, mennyit fogyott egy hónap alatt - Fotó

Farkas Alexandra fogyás életmódváltás Koholák Alexandra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexa egy hónappal ezelőtt határozta el, hogy újra formába lendül, és leszámol a plusz kilókkal.

Bő egy hónappal ezelőtt mutatta meg Koholák Alexandra egy videóban, hogy mennyit hízott. Bevallotta, hogy zenei karrierje miatt elhanyagolta az edzést, nem figyelt oda a táplálkozásra, ami alaposan meg is látszott rajta.

Nos, az elmúlt pár hétben kőkemény munkával és kitartással elérte, hogy feleslegéből egy csomót leadott, sőt, elkezdtek kirajzolódni a hasán a kockák.

"Sziasztok! Már csak "30 kilót" kell leadnom. Ebben munka van, senkit nem akarok áltatni. Edzés, diéta és fogszabályzó."

-írta az augusztus elején készült fotója mellé Alexa, aki azt is elárulta, hogy jelenleg 64,5 kiló, és még 4,5 kilót szeretne ledobni.

Alexa egy friss posztban azt is elárulta követőinek, hogy szeptemberben elhagyják Magyarországot, de DJ karrierje miatt kétlaki életet fog élni, és itthon is vállal fellépéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.