Egy ideig úgy tűnt, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela békében és egyetértésben nevelik lányukat, Natikát. Ám ez megváltozott, mikor közúti veszélyeztetés miatt nemrég bevonták Krisztián jogosítványát. Ekkor Pamela újra a bírósághoz fordult.

Válása után Berki Krisztián először hétvégi apuka volt, később azonban heti váltásban gondoskodtak a kislányukról. Pamela azonban újra bírósághoz fordult, miután bevonták Berki jogosítványát. Az édesanya azt kérte, tiltsák el Berkit attól, hogy autóval vihesse iskolába Natikát. A Bors megtudta, hogy a bíróság ezt a kérelmet elutasította. Ezt Berki is megerősítette a lapnak, és hozzátette, hogy szerinte Pamela sértődésből támad.

Hódi Pamela kérvényét elutasította a bíróságForrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"Örülök hogy a bírónő a bizonyítékok és az elmondások alapján látta a valóságot, és mindent megtett, hogy emberi oldalról közelítse meg a kérdést: vagyis nem korlátozza a láthatási jogaimat. Pamela sértődésből, pökhendiségből támad. Sajnálom, hogy nem akar végre nyugalmat, vagyis egyszer s mindenkorra megegyezni velem" - mondta a lapnak Berki Krisztián, aki hangsúlyozta, hogy soha nem veszélyeztetné a gyermekét, és igenis része szeretne lenni lánya életének.