Hódi Pamela elbukta a pert Berki Krisztián ellen: ezért fordult a bírósághoz az édesanya

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke bíróság per Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideig úgy tűnt, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela békében és egyetértésben nevelik lányukat, Natikát. Ám ez megváltozott, mikor közúti veszélyeztetés miatt nemrég bevonták Krisztián jogosítványát. Ekkor Pamela újra a bírósághoz fordult.

Válása után Berki Krisztián először hétvégi apuka volt, később azonban heti váltásban gondoskodtak a kislányukról. Pamela azonban újra bírósághoz fordult, miután bevonták Berki jogosítványát. Az édesanya azt kérte, tiltsák el Berkit attól, hogy autóval vihesse iskolába Natikát. A Bors megtudta, hogy a bíróság ezt a kérelmet elutasította. Ezt Berki is megerősítette a lapnak, és hozzátette, hogy szerinte Pamela sértődésből támad.

Hódi Pamela kérvényét elutasította a bíróság Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"Örülök hogy a bírónő a bizonyítékok és az elmondások alapján látta a valóságot, és mindent megtett, hogy emberi oldalról közelítse meg a kérdést: vagyis nem korlátozza a láthatási jogaimat. Pamela sértődésből, pökhendiségből támad. Sajnálom, hogy nem akar végre nyugalmat, vagyis egyszer s mindenkorra megegyezni velem" - mondta a lapnak Berki Krisztián, aki hangsúlyozta, hogy soha nem veszélyeztetné a gyermekét, és igenis része szeretne lenni lánya életének.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.