Még mindig kórházban van a népszerű magyar tévés: ezért nem engedik haza

csonttörés tévés felépülés baleset Rózsa György kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisunokája miatt szeretne minél előbb meggyógyulni Rózsa György, akinek a nyáron csípőcsonttörése volt és jelenleg folyik a rehabilitációja. Karácsonykor talán már bot nélkül is járhat.

Rózsa György júliusban az utcán esett el és eltörött a csípőcsontja. A kórházban megműtötték, a jövő héten engedik ki, de a teljes felépülése még több hónapig is eltarthat.

Rózsa György őszintén vallott az állapotáról. Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A rehabilitáció ideje alatt minden reggel gyógytornász foglalkozik vele. Bár lassan, de javul a műsorvezető állapota. A gyógyulásra leginkább kisunokája készteti, akinek a jövőben is aktív, egyészséges, teljes értékű nagypapája szeretne maradni.

Az egykori tévés betegségéről a Mokkában így nyilatkozott:

„Úgy volt, hogy tegnap hazamehetek, de az orvosom most annyira elfoglalt, hogy csak a jövő héten tud felülvizsgálatot tartani, és ellenőrizni az állapotomat. Valószínűleg a jövő hét közepén hazamehetek. (...) Azt mondják, hogy körülbelül három hónapba telik, hogy bottal magabiztosan közlekedhessek. Mindenkinél más és más a gyógyulás sebessége, de remélem, idén karácsonykor már legalább otthon biztonságosan közlekedhetek bot nélkül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.