Kisunokája miatt szeretne minél előbb meggyógyulni Rózsa György, akinek a nyáron csípőcsonttörése volt és jelenleg folyik a rehabilitációja. Karácsonykor talán már bot nélkül is járhat.

Rózsa György júliusban az utcán esett el és eltörött a csípőcsontja. A kórházban megműtötték, a jövő héten engedik ki, de a teljes felépülése még több hónapig is eltarthat.

Rózsa György őszintén vallott az állapotáról.Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A rehabilitáció ideje alatt minden reggel gyógytornász foglalkozik vele. Bár lassan, de javul a műsorvezető állapota. A gyógyulásra leginkább kisunokája készteti, akinek a jövőben is aktív, egyészséges, teljes értékű nagypapája szeretne maradni.

Az egykori tévés betegségéről a Mokkában így nyilatkozott:

„Úgy volt, hogy tegnap hazamehetek, de az orvosom most annyira elfoglalt, hogy csak a jövő héten tud felülvizsgálatot tartani, és ellenőrizni az állapotomat. Valószínűleg a jövő hét közepén hazamehetek. (...) Azt mondják, hogy körülbelül három hónapba telik, hogy bottal magabiztosan közlekedhessek. Mindenkinél más és más a gyógyulás sebessége, de remélem, idén karácsonykor már legalább otthon biztonságosan közlekedhetek bot nélkül."