Titokban férjhez ment és el is vált Britney Spears

házasság válás titok Britney Spears férjhez ment énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányokkal teli magánéletéről is híres Britney Spearsről egy újabb megdöbbentő titok derült ki. Rajongói hozzájutottak egy bírósági dokumentumhoz, ami alapján kiderült, hogy az énekesnő harmadszor is férjhez ment, sőt, már el is vált.

Britney Spearst ügyeitől az utóbbi időben hangos volt a sajtó. A közelmúltban arról olvashattunk sokat, hogy az apja meglopta őt. Azonban ez még nem minden, most újabb dolgokra derült fény.

Az énekesnő rajongói olyan dokumentumokhoz jutottak hozzá, amiből kiderül, hogy Britney 2011-ben összeházasodott Jason Trawickkel. Ez azért ilyen megdöbbentő, mert elvileg nem volt hozzá joga, ugyanis a 2008-as idegösszeroppanása óta az apja a gyámja, így ezekhez az ő beleegyezése is szükséges.

A házasság nem tartott sokáig, 2012-ben el is váltak. Az énekesnő állítólag egy rádióműsorban a férjének nevezte Jasont, de ezt mindenki viccnek vélte.

Britney Spears titokban ment férjhez Jason Trawickhez 2011-ben. Forrás: Getty Images

„A dokumentumokból egyértelműen kiderül, hogy megtörtént a konzultáció a házasság felbontásával kapcsolatban, és ennek a jogi költségeit is befizették. Ez pedig azt jelenti, hogy elváltak, tehát 2012-ben házasoknak kellett lenniük, ez logikus"

– idézi a Blikk a Mirrorra hivatkozva Austin Bertrand jogi szakértőt.

Sokan erre az eseményre vezetik vissza Britney egyik bírósági vallomását apja ellen:„Apám korlátozta a személyi szabadságomat, nem hagyhattam el a házat egyedül, nem dönthettem a pénzügyeimben sem. Sőt azt sem engedte meg, hogy férjhez menjek és újra gyereket vállaljak."

Az énekesnő rabsága hamarosan véget ér és újra férjhez mehet, ugyanis az apja a múlt héten bejelentette, hogy lemond a gyámságról más javára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.