Curtis megdöbbentő vallomása: "Nem én irányítom az életem, hanem a szenvedélyem”

Fotó / Mediaworks -
vallomás rapper függőség Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis hosszú ideig volt az alkohol és a drog rabja, de végül ő győzedelmeskedett a függősége felett. Saját történetéről közösségi oldalán vallott.

2018-ban óriási vihart kavart, amikor Majka a színpadon jelentette be, hogy a jövőben külön utakon folytatják a zenei pályájukat Curtisszel, ugyanis képtelen együtt dolgozni barátjával a több éve tartó, komoly kábítószerfüggősége miatt.

Curtis azóta már segítséget élt és sikeresen talpraállt, sőt, Majkával és kibékült, és újra együtt járják az országot a rajongók legnagyobb örömére. A rapper saját történetéről az Instagram-oldalán mesélt a rajongóknak.

"Az én történetem nyitott könyv mindenki számára...

Egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy nem én irányítom az életem, hanem a szenvedélyem.

Ezzel a problémával, azonban nemcsak én találkoztam, hanem közülünk nagyon sokan! Számukra és anno számomra is egyetlen járható út maradt: a tudatosság! Amikor rájövünk arra, hogy ez nem a mi utunk és változtatnunk kell!
Hála Istennek, nekem sikerült! Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, bátran kérj segítséget" - írta a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.