Egykori párja azt állítja, Molnár Gusztáv bántalmazta a közös gyereküket, amiért feljelentést is tett. A színész szinte minden munkáját elvesztette, mióta ez az eset kiderült.

 A Drága Örökösök sztárját, Molnár Gusztávot azzal vádolja egykori menyasszonya, hogy fizikailag bántalmazta közös gyermeküket, majd élettársával is összeverekedett. Molnár Gusztáv és egykori párja még 2020-ban szakítottak, azóta a színész kéthetente láthatta gyermekét. A botrány kirobbanása óta szinte minden munkáját elveszítette, élete teljesen tönkrement, a bíróság azonban csak garázdaság gyanúja miatt hallgatta ki. Új barátnője szerint mindössze egy válásból induló kicsinyes bosszúhadjáratról van szó és Gusztáv ártatlan.

Molnár Gusztáv: "Bebizonyítom az igazam"Fotó: Nagy Viktor Oszkár [origo]

A színész Facebook-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba:

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy miként és hogyan szólaljak meg a történtek után. 2021.08.15-én felhívtak a III. kerületi Rendőrkapitányságról, hogy garázdaság gyanúja miatt szeretnének kihallgatni. A rendőrségi kihallgatás megtörtént, amely során őszintén elmondtam a történteket. Utána látleletet vetettem, és gipszben van a karom, mivel Ildikó férje, H. András súlyos testi sérülést okozott nekem! Jelenleg az ügyről többet nem szeretnék nyilatkozni, majd a rendőrségi nyomozás, és a bíróság eldönti kinek van igaza. A sárdobálásnak a közösségi médiában nem vagyok híve! Elfogadom és kiállok az RTL Magyarország döntése mellett, miszerint nem dolgoznak olyan színésszel, akinek a neve mellett megjelenik a gyermekbántalmazás gyanúja. Én magam is a gyermekek érdekeit tartom elsődlegesnek! Bebizonyítom az igazam, és remélem hamarosan újra találkozunk a színházban és a tv-képernyők előtt!"