Gyermekbántalmazás miatt feljelentette volt párja a magyar sorozatsztárt: "Ez megbocsáthatatlan"

Instagram / Molnár Gusztáv -
sorozatsztár Molnár Gusztáv gyermekbántalmazás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekbántalmazás miatt jelentette fel volt párja a Drága örökösök sztárját, Molnár Gusztávot. 

A Drága örökösök sztárjának, Molnár Gusztávnak a volt párja a rendőrséghez fordult ,méghozzá azért, mert állítása szerint a színész bántalmazta közös gyereküket. Az anya, Dancsecs Ildikó és Molnár Gusztáv 2020-ban váltak külön, és a felügyeleti jogot a nő kapta, a színész pedig kéthetente minden hétvégét a fiával tölthetett. Ildikó elmondása szerint már a kapcsolatuk alatt is voltak bajok.

Molnár Gusztávot egykori párja gyermekbántalmazás miatt jelentette fel Instagram / Molnár Gusztáv

Az sem volt ritka, hogy Guszti annyira részeg volt, hogy a párja, Vivien hívott engem, vagy írt nekem: vigyük el Benedeket, mert nincs ott biztonságban.

A legutóbbi esetről is részletesen beszámolt.

"

Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek,

Blikknek

Most elszakadt a cérna. Kezet emelt a gyermekünkre, és ez megbocsáthatatlan. Nem fogom hagyni, hogy ez újra megtörténjen,

"

az apjának joga van elvinni őt, de innentől nem fogom engedni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.