Gyermekbántalmazás miatt jelentette fel volt párja a Drága örökösök sztárját, Molnár Gusztávot. 

A Drága örökösök sztárjának, Molnár Gusztávnak a volt párja a rendőrséghez fordult ,méghozzá azért, mert állítása szerint a színész bántalmazta közös gyereküket. Az anya, Dancsecs Ildikó és Molnár Gusztáv 2020-ban váltak külön, és a felügyeleti jogot a nő kapta, a színész pedig kéthetente minden hétvégét a fiával tölthetett. Ildikó elmondása szerint már a kapcsolatuk alatt is voltak bajok.

Molnár Gusztávot egykori párja gyermekbántalmazás miatt jelentette felInstagram / Molnár Gusztáv

"Már a kapcsolatunk során is voltak problémáink Gusztival, és előfordult, hogy bezárkóztunk a fiammal a szobájába, mert féltünk tőle. Sajnos, később sem lett jobb a helyzet, a saját hibáiért pedig Benedeket hibáztatta; azt mondta a gyereknek, hogy azért készült ki, mert ritkán látja. Szegény nem akart már az apjával lenni, de ment, mert félt, hogy miatta lesz öngyilkos. Az sem volt ritka, hogy Guszti annyira részeg volt, hogy a párja, Vivien hívott engem, vagy írt nekem: vigyük el Benedeket, mert nincs ott biztonságban. Akkor három hónapig nem is engedtem oda, és a gyámügyhöz is elmentem, de arrogáns, nemtörődöm módon lesöpörték az ügyünket" - mondta az anya.

A legutóbbi esetről is részletesen beszámolt.

"Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától. Benedek elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben. Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult. Azonnal hívtam a rendőrséget, hogy elmondjam, mi történt, vasárnap pedig bementem feljelentést tenni" - mondta a Blikknek Ildikó, akinél ezzel az esettel végleg betelt a pohár.

Most elszakadt a cérna. Kezet emelt a gyermekünkre, és ez megbocsáthatatlan. Nem fogom hagyni, hogy ez újra megtörténjen, elmegyek a gyámügyhöz, és kérvényezem, hogy csak felügyelettel láthassa a jövőben. Nem akarom őket elszakítani egymástól, Benedek imádta az apját, de mostanra eljutott oda, hogy retteg tőle. Még gyerek, magát okolja, és fél, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége" - árulta el az anya, aki azt is elmondta, a fiú fél éve pszichológushoz jár.

"Már az iskolapszichológus is jelezte, hogy gond van Benedekkel, erős szorongása van a történtek miatt, és hiába próbáltunk meg mindent, az apjának joga van elvinni őt, de innentől nem fogom engedni. Guszti sok nehézséget okozott nekünk, nem elég, hogy másfél éve nem fizet gyerektartást, korábban zaklatott, leskelődött utánam, amiért fel is jelentettem. Akkor nem indult nyomozás az ügyben, talán majd most komolyan veszik ezt is" - mondta.