Molnár Gusztávot volt párja gyerekbántalmazás miatt jelentette fel. A vádra a színész is reagált, de a menyasszonya is közzétett egy nyilatkozatot. Azt írta, hogy ezek a vádak cáfolandók. 

A Drága örökösök sztárját, Molnár Gusztávot gyerekbántalmazással vádolja volt párja, Duncsecs Ildikó. A nő azt állítja, hogy a színész ittasan bántalmazta közös gyermeküket, aki ezután zokogva hívta fel őt. Az anya elmondta: Molnár Gusztáv az ő jelenlegi párjával is összeverekedett mindezek után.

Molnár Gusztávot védelmébe vette menyasszonyaForrás: Instagram/Molnár Gusztáv

"Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben. Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult" - mondta a nő a többi között.

A színész reagált a vádakra. Azzal kezdte, hogy nem gyerekbántalmazó és nem agresszív. Azt viszont elismerte, hogy volt párja jelenlegi férjével összeverekedtek. "Tudtommal nem jelentettek fel gyermekbántalmazásért: garázdaságért jelentettek fel, mert összeverekedtem a férjével, amely miatt egyébként én is feljelentettem őt könnyű testi sértés miatt" - mondta.

Most Gusztáv menyasszonya szólalt meg. A ma esti médiában elhangzott hír, miszerint a vőlegényem Molnár Gusztáv bántalmazta 8 éves kisfiát, cáfolandó! Jelen állás szerint Gusztáv ellen garázdaság miatt folyik eljárás! A történtekről a napokban nyilatkozni fogok! Sajnálom, hogy a mai világban azzal, ha valaki valamit kiír a facebook oldalára, már emberi sorsokat és karriert tehet tönkre, főleg, ha ez egy válásból induló kicsinyes bosszúhadjárat" - írta Vivi az Instagram-oldalán.