Molnár Gusztáv menyasszonya kiáll gyerekbántalmazással vádolt párja mellett: "Válásból induló kicsinyes bosszúhadjárat"

Forrás: Instagram/Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv reakció gyerekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztávot volt párja gyerekbántalmazás miatt jelentette fel. A vádra a színész is reagált, de a menyasszonya is közzétett egy nyilatkozatot. Azt írta, hogy ezek a vádak cáfolandók. 

A Drága örökösök sztárját, Molnár Gusztávot gyerekbántalmazással vádolja volt párja, Duncsecs Ildikó. A nő azt állítja, hogy a színész ittasan bántalmazta közös gyermeküket, aki ezután zokogva hívta fel őt. Az anya elmondta: Molnár Gusztáv az ő jelenlegi párjával is összeverekedett mindezek után.

Molnár Gusztávot védelmébe vette menyasszonya Forrás: Instagram/Molnár Gusztáv

"Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben. Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult" - mondta a nő a többi között.

A színész reagált a vádakra. Azzal kezdte, hogy nem gyerekbántalmazó és nem agresszív. Azt viszont elismerte, hogy volt párja jelenlegi férjével összeverekedtek. "Tudtommal nem jelentettek fel gyermekbántalmazásért: garázdaságért jelentettek fel, mert összeverekedtem a férjével, amely miatt egyébként én is feljelentettem őt könnyű testi sértés miatt" - mondta.

Most Gusztáv menyasszonya szólalt meg.

A ma esti médiában elhangzott hír, miszerint a vőlegényem Molnár Gusztáv bántalmazta 8 éves kisfiát, cáfolandó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.