Óriási felháborodást váltott ki az emberekből Nicole Kidman - ezért fordultak ellene

HBO -
felháborodás színésznő Hongkong Nicole Kidman karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hongkongi döntéshozók kivételt tettek Nicole Kidmannel, aki felmentést kapott a  karanténkötelezettség alól. Az ügy hatalmas felháborodást keltett.

Nicole Kidman egy héttel ezelőtt Sydney-ből utazott Hongkongba, mivel ő a producere egy ott készülő sorozatnak. A színésznőnek a szigorú járványügyi szabályok miatt hivatalosan még karanténban kellene lennie, ugyanis Ausztráliából minden beoltott beutazó 7 napig nem hagyhatja el a hotelszobáját.

A népszerű színésznőt azonban az elmúlt napokban már többen is látták vásárolgatni. Sokakban felvetődött a kérdés, hogyan lehetséges, mikor a helyiek már lassan két éve a saját lakásaik rabjai.

Nicole Kidman HBO

A hatalmas felháborodás miatt a Kereskedelmi és Gazdaságfejlesztési Iroda végül kiadott egy közleményt, amiben elárulták, hogy

Kidman felmentést kapott a karanténkötelezettség alól. Döntésüket azzal magyarázták, hogy az amerikai producer filmjének forgatása „elősegíti Hongkong gazdaságának szükséges működését és fejlődését".

A fentieket olvasva a helyiek kifakadtak a rendkívüli kivételezés miatt, különösen azért is, mert sok hongkongit azért nem engednek haza, mert nincsenek beoltva, illetve bizonyos országból beutazókra akár 21 napos karanténkötelezettséget is kiszabnak - írja a Deadline.

Nicole Kidman őszinte vallomása: ettől retteg a legjobban

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.