Megrázó vallomás: másodszor is elvesztette babáját a magyar énekes és szerelme

Fiesta család vetélés Csordás Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csordás Tibi, akit legtöbben a Fiesta nevű zenekarból ismernek, már az 50. életévét tapossa, de képtelen azonosulni a korával. Az énekes magánéletéről vallott, és egy fájdalmas titkot is elárult.

Nem zavar, hogy hány éves vagyok, még mindig ugyanolyan gyereknek érzem magamat, mint tinédzserkoromban.

Nem akarom elfogadni az idő múlását, a testem és a lelkem is küzd ellene. Talán emiatt nem látszik rajtam, hogy öregszem. De hozzájárul a fiatalos külsőmhöz, hogy azzal foglalkozom, amit szeretek, amit egyben a hobbimnak is tekintek.

A mai napig sportolok és odafigyelek az étkezésre. Megjegyzem, a közönség szeretete szintén segít fiatalnak maradni

-kezdte a Borsnak Csordás Tibi, aki feleségével, Csillával már több mint tíz éve alkot egy párt.

"Ő megfontolt, racionális, mindent precízen akar megoldani, ezzel szemben én ösztönből döntök, úgyhogy kiegészítjük egymást. A házasságunk alapja teljesen rendben van, persze akadnak nálunk is konfliktusok, de ezek nem hagynak nyomot bennünk. Nem akarjuk egymás személyiségét megváltoztatni, hagyunk egymásnak teret. Olyannyira, hogy mi még együtt is dolgozunk"

-folytatta az énekes, akinek a testét rengeteg tetoválás borítja, de egynek még biztosan szorít helyet.

"A gyermekünk születési dátumát magamon szeretném majd viselni (...) Csilla kétszer is teherbe esett, de a terhesség ugyanazon szakaszában elvetélt. Az örökbefogadáson nem gondolkodtunk, a gyerekünkben saját magunkat szeretnénk viszontlátni.

Ha ez megadatik, annak örülni fogunk, ha nem, akkor kettecskén éljük le az életünket. Így idősebben bölcsebb, türelmesebb apa lehetnék, ami szerintem egy jó dolog"

-tette hozzá Tibi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.