Egy ismerős kikotyogta: ezért üthette meg Britney Spears a házvezetőnőjét

kutya megütötte Britney Spears házvezetőnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears kutyái halál közeli állapotba kerültek, ezért a házvezetőnő úgy vélte, hogy az állatok megmentésének egyetlen módja, ha állatorvoshoz viszi azokat. 

Közeli források azt állítják, hogy Britney kutyái közül az egyiknek súlyos emésztési problémái vannak, ezért mindkét kutyát speciális táppal kellett volna etetni. A házvezetőnő nagyon megijedt, amikor látta, hogy a kutyákat rendszeresen házi koszttal etetik, ami miatt az egyik állat nagyon beteg lett. Ráadásul mind a két kutya kiszáradt vízhiány miatt, így a házvezetőnő úgy döntött, állatorvoshoz viszi, majd kutyaszitterekre bízta az ebeket - írja a TMZ.

Britney Spears a kutyái miatt veszett össze a házvezetőnőjével. Forrás: Instagram/britneyspears

A heves vitát az váltotta ki, hogy a házvezetőnő megmutatta a kutyákról készült képeket az énekesnőnek, aki erre nagyon dühös lett, mert azt hitte, hogy a házvezetőnő édesapjának csinálta a képeket, aki el akarja venni a kutyáit. Megragadta a telefont és állítólag közben megütötte a nő karját, bár Britney ezt a mai napig tagadja. A rendőrség még nyomoz az ügyben, a kutyák pedig azóta sem tértek haza Britney otthonába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.