Itt a vége, II. Erzsébet királynő nem tűri tovább Harry és Meghan rágalmazását: komoly döntést hozott

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool -
Erzsébet királynő királyi család rágalmazás Meghan Markle per Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királynő úgy döntött, hogy nem tűri tovább csendben Harry és Meghan őszinteségi rohamait, amikben leginkább a királyi családot támadják. II. Erzsébet egy rágalmazásra szakosodott ügyvédet fog felkérni, hogy perelje be a hercegi párt, amennyiben tovább folytatják a rágalmazást. 

II. Erzsébet eddig csendben és méltósággal tűrte Harry és Meghan támadásait, de "ami sok, az sok". A királynőnél betelt a pohár, már egyeztetett egy jogi csapattal, aminek az lesz a feladata, hogy beperelje a hercegi párt, ha tovább folytatják a rágalmazást. A királynő nagyon elkeseredett az elmúlt időszak támadásai miatt és attól tart, hogy Harry könyvének megjelenésével ez csak fokozódni fog - írja a news.com.au.

II. Erzsébet brit királynőnél betelt a pohár: jogi csapatot fogadott. Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool

- nyilatkozta egy királyi forrás.

A királyi család most leginkább Harry könyve miatt aggódik. Ha Harry bárkit megnevez a könyvben és közvetlenül megvádolja valamivel, ami rágalmazásnak minősül, az már sértheti a család magánélethez való jogát és perhez vezethet. Elképzelhető, hogy a jogi csapat már előzetesen felveszi a kapcsolatot a könyv kiadójával is, hogy tájékoztatást kérjen annak tartalmáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.