Kiderült a titkuk: ettől az étrendtől ragyog Meghan Markle és Katalin hercegné

Forrás: Getty Images/Karwai Tang -
Meghan Markle Katalin hercegné étrend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Katalin hercegné is kifogástalan alakkal rendelkeznek, de persze oda is figyelnek arra, hogy mit fogyasztanak: Ilyen az étrendjük.

Katalin hercegné és Meghan Markle nagyon odafigyelnek kinézetükre, minden nagy sztárhoz hasonlóan. A testmozgás is fontos része az életüknek, de elsősorban az a lényeges számukra, hogy a bevitt ételek megfelelőek legyenek.

Katalin hercegné és Meghan Markle odafigyelnek az étrendjükre Forrás: Getty Images/Karwai Tang

Katalin hercegné ezért a reggeleit egy smoothie-val kezdi, amelybe algát, kelkáposztát, machát, spenótot, koriandert, római salátát és áfonyát kever. Ebédre pedig csak salátát és gyümölcsöt eszik. Vacsorára engedélyez kissé nehezebb ételt, például a húsos curryt, de a levesekért is rajong - írja a Bors.

Meghan Markle kevésbé tudatos, ha a táplálkozásról van szó, de sosem hagyja ki a reggelit, amely számára egy antioxidánsokkal teli bogyóból, az acai bogyóból készült turmix banánnal, manuka mézzel és mandulatejjel. Ha nem ezt fogyasztja, akkor pedig avokádós szendvicset.

Az ebéd számára nem megkötött, azt eszi, amihez épp kedve van, vacsorára pedig szívesen fogyaszt tésztákat.

Itt a vége, II. Erzsébet királynő nem tűri tovább Harry és Meghan rágalmazását: komoly döntést hozott

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.