II. Erzsébet brit királynő szexuális zaklatás Coldstream Guard katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb és újabb botrányok sújtják a brit királyi családot. Nem elég, hogy Harry herceg és Meghan Markle folyamatosan támadják a monarchiát, és  András herceget szexuális zaklatással vádolják, most a királynő egyik katonája is bajba került.

A királynő védőosztagának egyik tagját azzal vádolják, hogy szexuálisan bántalmazott két újoncot egy beavatási ceremónián. A katonát lekapcsolták a rendőrök és felfüggesztették a szolgálatból - írja a The Sun. A két újonc második napja volt a Coldstream Guardban, amikor felettesük, a szóban forgó katona szexuális játékokra kényszerítette őket. Az incidens csak pár méterre történt a windsori kastélyról.

Coldstream Guards Forrás: AFP/Yui Mok

Coldstream Guards az angol hadsereg legrégebbi ezrede, és nem ez az első botrányos dolog, ami kiderül az itt szolgáló katonákról. Az egyik rangidős őrnagyot jövőre állítják bíróság elé tiltott fegyverbirtoklás és lőszerek eladása miatt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.