Így reagáltak legendás dobosuk halálhírére a Rolling Stones tagjai - Fotó

halál fotó gyász Charlie Watts Rolling Stones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenei világot nagyon megrázta a Rolling Stones dobosának hirtelen halála. Charlie Watts 80 éves volt. 

A 80 éves dobos nemrég egy orvosi beavatkozás után lemondta a közelgő amerikai turnét. Egy bennfentes szerint a zenekart nagyon váratlanul érte Charlie Watts halála, sokkolta őket a hír. A zenekarban mindenki rettenetesen le van sújtva - írja a The Sun.

- áll a zenekar közleményében.

A halálesetre nincsenek szavak, ezért is lehet, hogy Mick Jagger mindössze egy kifejező fotót posztolt Instagram oldalára, míg Keith Richards egy dobfelszerelést posztolt Twitter-oldalára, melyen a "Zárva" tábla lóg. A híres dobosról olyan sztárok is megemlékeztek, mint Sir Paul McCartney, Sir Ringo Starr, valamint Sir Elton John.

Charlie 1963 óta állandó tagja volt a Rolling Stones-nak, a kritikusok és zenészek gyakran emlegették őt a zenekar szívének. Utolsó koncertje Miamiban volt, 2019. augusztus 30 -án.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.