Julie Simon csodálatos mesterműveket alkot, és első ránézésre akár azt is hihetnénk, hogy festményekről van szó, ám ezek ehető cukormentes finomságok!

Még a szavunk is eláll e csodás tortaköltemények láttán, amelyeket Julie Simon készít. Az amerikai származású nőnek kislánykora óta szevedélye a sütés. Már gyerekként megmutatkozott a kézügyessége, ám először képzőművész lett, és a médiában helyezkedett el. 

20 évvel ezelőtt azonban egy nem várt esemény történt, amely egy sorsfordító pillanat volt az életében. Egy londoni út során, a Harris's famous food hallban tett látogatása nagy hatással lett rá, és úgy érezte, hogy az ő helye a konyhában van és szeretne sütéssel foglalkozni - írja a boredpanda.com.

Julie ma már szinte szárnyal az alkotásaival. Otthon autodidakta módon elsajátította a kreatív dekorálás csínját-bínját, és most már főállásban is cukrászként dolgozik.
Alkotásai első ránézésre nem tűnnek süteménynek, inkább ritka bútordarabnak vagy egy friss csokor virágnak. Az embernek nincs szíve elfogyasztani őket, még akkor sem, ha cukormentes alkotásokról van szó, hiszen annyira élethűek és meseszépek.

Kattints a képre a különleges galériáért!

Forrás: Instagram/Julie Simon Cakes, LLC