Az utóbbi időben alaposan megcsappant Harry herceg és Meghan népszerűsége.

Meghan Markle és Harry herceg az utóbbi időben sokat vesztett népszerűségéből. A párt régebben nagyon sokan szerették, azonban az emberek nem nézik jó szemmel, hogy Harry a családja ellen fordult, és rendszeresen kiteregetik a szennyest a családtagokról.

Harryéknek már olyannyira rosszul áll a szénája -legalábbis a britek szemében-, hogy alacsonyabb a támogatottságuk most, mint Károlynak volt, amikor elhagyta a mindenki által imádott Dianát. 1991-ben Károly herceg népszerűsége 82 százalékon állt, 1996-ra pedig 41 százalékra csökkent, annak köszönhetően, hogy elvált Dianatól.

Harry 2017 novemberében 81 százalékon állt, majd amikor bejelentette, hogy Meghannal együtt otthagyják a királyi családot 2020 elején, a népszerűségük látványosan zuhanni kezdett, jelenleg pedig 31%-on áll -írja a Daily Star.

Meghan Markle sosem tartozott a népszerű hercegnék körébe, ugyanis 2019 októberében is csak 55%-on állt, mostanra viszont 1 százalékkal lehagyta férjét, az ő népszerűségi indexe ugyanis 32 százalék.

Nem áll túl jól a szénája Harrynek és Meghannak.Forrás: AFP/Saeed Khan