Az egész ország kíváncsi, vajon tényleg földönkívülieket kamerázott-e le Lotfi Begi. Ezúttal szakemberek válaszoltak a kérdésre, és elmondták, szerintük mi látható a felvételen.

Napok óta lázban tartja az embereket Lotfi Begi videója, amin egy megmagyarázhatatlan, alakváltó földönkívüli látható - legalábbis ezt állítja a dj. Az egyik napilap szakértőket keresett meg, és ők is elmondták, szerintük mi látható a felvételen.

Kriston Endre földönkívüli szakértő szerint a jelenséget nevezhetjük UFO-nak, vagyis ismeretlen eredetűnek.

"Próbáltam kikockázni és lelassítani felvételt. Ebben a zivataros időben nem zárható ki, hogy egy gömbvillám volt. Olyat láttam személyesen is a kialakulásától az eltűnéséig körülbelül 800 méter távolságból, ahogy egy autó sebességével végigfutott a temető kerítésén, követve annak derékszögű elhajlását, majd lepattant a földre, nekicsapódott egy villanyoszlopnak és szétrobbant. Nem kizárt az sem, hogy a Napnak a tükröződése. A fényhatás viszont inkább az ufóhoz áll közel, mert az fehér, míg a nap inkább sárgás"

– mondta a Borsnak Kriston Endre. A felvételt Mizser Attila csillagász is látta, aki ezt mondta:

"Több millió UFO-felvétel van, ami ablakon keresztül készült, tükröződős, amin az a valami mindig éltelen, mindig eltűnik. Lehet, hogy nyílt egy felhőrés, amin tükröződött a Nap, de lehet meteorológiai ballon is. Ha valaki ilyen „szenzációt" lát, miért nem áll meg, és készít egy rendes felvételt, mert így értelmezhetetlen"

Forrás: Origo