Alakváltó ufóról készített felvételt Lotfi Begi: "Mondjátok el ti, hogy ez mi!" - Videó

égi jelenség Lotfi Begi videó ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges felvételt készített mobiltelefonjával Lotfi Begi, amit meg is mutatott közösségi oldalán. A DJ már régen hisz abban, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.

"Én mindig tudtam, hogy ebben az univerzumban nem vagyunk egyedül, de az összes ilyen ufós videóhoz szkeptikusan álltam hozzá. Mindig az volt a bajom, hogy miért készülnek ilyen rossz minőségű videók. Történt ma velem, hogy Nyíregyházára mentem fellépni, és felfigyeltem a felhők között egy alakváltó fényforrásra. Ahogy észbekaptam, elkezdtem videózni; egy alakváltó, kettéosztódó valamit láttam. Ennyit tudtam felvenni belőle, a nap a másik oldalon nyugszik, az nem lehetett! A tűzijátékok még nem kezdődtek el, mondjátok el ti, hogy ez mi???" - írta a felvételhez Lotfi Begi, akinek a posztja alá több komment is érkezett.

A legtöbben azt írták a felvétel alá, hogy a DJ valószínűleg a Holdat látta, de olyan hozzászóló is akadt, aki biztos benne, hogy a videón egy légkörbe belépő meteor látható, ami darabokra hullott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.