Titokban összeházasodott Pikali Gerda és Rékasi Károly - Itt az első fotó

esküvő Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly és Pikali Gerda a budai várnál mondták ki a boldogító igent. Rengeteget jártak oda romantikázni, mint mondják, a budai vár az ő Párizsuk.

A színészpár a HOT! magazinban mesélt az esküvőről, a lap a címlapon hozta a fotójukat. Rékasi és Pikali eleinte nem akartak összeházasodni, aztán Károly egy sorrentói kiránduláson előállt a gyűrűvel.

Titokban összeházasodott Pikali Gerda és Rékasi Károly Forrás: HOT! magazin

Az interjúban Rékasi motorbalesete is szóba került. A színész felépülése sok időt vett igénybe, a baleset után a klinikai halál állapotába került.

"Gerda olyan terhet vett a vállára, amely szinte elbírhatatlan. Ott volt velem mindennap a kórházban, ahogy az édesanyám és a húgom, Erika is. Az orvosok Gerdának mondták el mindig a pillanatnyi állapotomat. Soha nem szépítették a helyzetet. (...) Volt olyan eset is, hogy kitoltak a vizsgálóból, miközben az egész testemet letakarták. Elképzelhetetlen, hogy ott és akkor mit érezhettek a szeretteim!" - mesélte a színész a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.