Csősz Bogi kitálalt versenytársairól: "Alpári stílusban beszéltek a nőkkel"

Forrás: Facebook/Csősz Boglárka -
versenytárs Totem (műsor) Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi is részt vett a TV2 kalandrealityjében. A Totem forgatásáról árult el pár titkot, amit a műsor előrehaladtával vélhetően a nézők is látni fognak.

„Bár eléggé pörög az életem, pihenni nyugodt, csendes környezetben szeretek. Ehhez képest a kalandreality alatt nehéz volt megszoknom, hogy a csapatom férfitagjai mennyire hangosak voltak: tombolt az egójuk, és olykor alpári stílusban beszéltek a nőkkel. Sokszor le kellett állítanom a hímsoviniszta vicceiket. Nem nézték jó szemmel, hogy szeretek hangot adni a véleményemnek, törtetek előre, és ha kell, tüzet rakok, fát fűrészelek, kiveszem a részem a csapatmunkából.

Csősz Bogi kitálalt versenytársairól Forrás: Facebook/Csősz Boglárka

Mindenáron le akarták törni az önbizalmamat, ugyanakkor elfogadták, ha a sérülésük esetén ápoltam őket. Versengő vagyok, de a csapat érdekét nem szorítom háttérbe, a tisztelet mindennek az alapja kell hogy legyen. Masszíroztam, gyógyító balzsamokkal láttam el őket, mégis folyamatosan azt éreztem, hogy semmi sem jó" – mesélte Csősz Bogi a Hot!-nak.

Ez is érdekelhet: "Ő egy nagyon rosszindulatú ember" - egyre többen fordulnak Szőke Zoltán ellen a Totemben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.