Embert próbáló időszakon van túl Kisó: így sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól

Kisó edző vallomás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Orsi nehezen viselte az elmúlt időszakot, ugyanis mindent megtett azért, hogy lefogyjon, ám próbálkozásai hiábavalónak bizonyultak. Heti 60 kilométert futott, és szinte csak salátákon élt. 

Kisó jóval több, mint 10 kilót hízott. Sportedzőként, valamint képernyősként nagyon fontos számára az, hogy hitelesen képviselje az egészséges életmódot. A probléma kiderítéséhez szakember segítségét kérte, és kiderült, hogy inzulin rezisztenciája valamint pajzsmirigy alulműködése van. Az első három év nem hozott tartós változást, de nemrégen találkozott a jelenlegi kezelőorvosával.

Kisó most már boldog, hogy visszanyerte régi alakját. Forrás: Facebook

"3 hetente jártam vérvételre és folyamatosan figyelték az értékeim változását és azt, hogy hogyan változik, reagál a testem a gyógyszerekre. Idő volt, mire megtalálták azt a gyógyszert, ami aztán hatékony lett"

Blikknek

A csinos műsorvezető most jobban néz ki mint valaha, így nem meglepő, ha a férfiak körbe rajongják, Kisó azonban pontosan tudja, milyen férfira is vágyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.