Ínycsiklandó sütemények és fényárban úszó táncparkett: ilyen volt Majkáék esküvői helyszíne

esküvő borbirtok Majoros Hajnalka Szekszárd Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Majka és Hajni semmiképp nem szerették volna, hogy a sajtó munkatársai is jelen legyenek életük nagy napján, egyre több fotó szivárog ki az esküvőjükről.

Az ifjú párról ezidáig nem szivárgott ki egyetlen fotó sem, bár a Bors munkatársai lencsevégre kapták Hajnit, aki épp menyasszonyi ruháját fogta a kezében. Majka mindenre gondolt, és megígérte, hogy hogy ha a sajtó munkatársai drónnal figyelnék őket, azonnal hatástalanítják. Ettől függetlenül a sajtó munkatársai több lesifotót is csináltak a szekszárdi borvidéken: Hajnit egy rövid, pink tüllszoknyával is lefotózták, de nem csak a sajtósok posztoltak a sztáresküvőről, hanem a vendégek is.

Tilla például a menyasszony és a vőlegény ruhájáról posztolt, Nánási Pál pedig megható gondolatokat osztott meg feleségéről Majkáék esküvője kapcsán. Csak úgy, mint Ördög Nóri, aki a buliról, és a mesés helyszínről is posztolt.

A vendégek fotóit pásztázva láthatjuk, hogy Majka és Hajni esküvőjén rengeteg élő virág volt, főleg rózsa, és minden apró részletre gondoltak. A lakodalom a szekszárdi borbirtok pincéjében volt megtartva, ahol egy óriási tánctér állt rendelkezésre, ami fényárban úszott. Az is látható, hogy Hajni és Majka a főasztalnál ketten ültek - a legtöbb híresség, köztük Ördög Nóri és Nánási Pál is itt szelfizett - a vendégek pedig körasztaloknál foglaltak helyet.

Bár a menüről egyelőre nincs információ, a süteményes asztalt az egyik vendég levideózta, ebből pedig kiderült, ínycsiklandó édességek kerültek a vendégek elé, amik ráadásul glutén- laktóz- tej- tojás és cukormentesek voltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.