Aurelio megmutatta, hogy ki rabolta el a szívét - Fotó

Forrás: Instagram, Aurelio -
botrányhős kép párkapcsolat új szerelem ValóVilág 6 Aurelio szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, végre irányban van Aurelio szerelmi élete. A ValóVilág hatodik szériájának győztese megmutatta szerelmét.

Aurelio általában a botrányairól híres. Nemrégiben volt a tárgyalása, hiszen, ahogy többször beszámoltunk már róla, Aureliót emberrablással vádolják. A rajongói pedig így reagáltak arra, hogy Aurelio sírva fakadt a tárgyaláson. Most azonban egy örömhírt osztott meg a botrányhős.

VV Aurelio újra szerelmes. Forrás: Instagram, Aurelio

Az egykori valóságshow-sorozat szereplője hosszú ideig hallgatott a szerelmi életéről, most azonban az Instagram-oldalán olyan fotókat posztolt, amelyekből kiderül, hogy rátalált a szerelem. Aurelio először egy nyaralásról rakott ki képet, amelyen azt sejtette a követőkkel, hogy van valakije.

Most azonban végre láthatjuk a szerelme arcát is, aki a kép alapján egy természetes szépségnek tűnik. Aurélio azt írta a fotóhoz angolul, hogy szerelmem, szóval biztosak lehetünk benne, hogy az új párjáról töltött fel képet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.