Som-Balogh Edina megvalósítja gyerekkori álmát - Ezt tervezi a színésznő

iskolapad színésznő Som-Balogh Edina tanulás újra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő továbbképzi magát, hogy megvalósítsa gyerekkori álmát, így szeptembertől nemcsak a gyermekei, hanem ő is tanulni fog.

Som-Balogh Edina kisfia, Noel és kislánya, Lili születése óta kevesebbet szerepel, ám közösségi oldalán igencsak aktív. A közelmúltban arról töltött fel egy fotót, amikor bikiniben szexizik a tengerben. A színésznő életében jelen pillanatban az anyaság a legfontosabb, ám elhatározta, hogy megvalósítja gyerekkori álmát.

"Már fél éve barátkozom a digitális festészettel. Rendkívül izgalmas és praktikus lehetőség, ugyanis pillanatok alatt lehet a rajzon változtatni, javítani. Ha valamit elrontok, nem kell egészen elölröl kezdeni. De még nincs meg ehhez a szakmai tudásom, ezért szeptembertől elkezdek egy digitális festészeti tanfolyamot" – mesélte a Borsnak Edina, aki emellett a klasszikus festészettel is foglalkozik. Távoli céljai között szerepel egy önálló kiállítás szervezése is.

Az egykori sorozatsztár szeptembere most még izgalmasabb lesz, ugyanis nemcsak ő kezdi meg a tanulmányait, hanem négyéves kislánya is megismerkedik a különórák világával, a kisfia pedig a második osztályba lép.

„Általában én bonyolítom le a gyerekek napi programját reggeltől estig. Az iskolai órák után következnek a különórák. Noelnek a hét minden napján van plusz elfoglaltsága, például tornázik, zeneiskolába jár. Lili szeptembertől úszni és táncolni fog. Jól kell szerveznem az időmet, hogy mindenhova odaérjek majd" – nyilatkozta a színésznő, aki azt is elmondta, gyermekei nevelésében maximalista. Mindent az irányítása alatt tart, odafigyel arra, hogy a ruhák ki legyenek vasalva, időben elkészüljenek a szendvicsek és az iskolai elvárásoknak pontosan eleget tegyenek a gyerekek. Edinában van némi aggodalom a járvány negyedik hullámával kapcsolatban, de bízik abban, hogy a pandémia nem fogja beárnyékolni az oktatást.

„Kétségkívül megterhelőbb lesz ez az év, mint a korábbiak, mert hárman is tanulni fogunk. Ugyanakkor nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermekeim minél több mindent kipróbáljanak" – tette hozzá Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.