Az, hogy milyen a személyiségünk vagy hogy miképp viselkedünk egy párkapcsolatban, nagyban összefügg azzal, hogy mi a horoszkópunk. Akadnak olyan jegyek, amelyek tökéletesen passzolnak, míg mások szinte az őrületbe kergetik egymást.

KOS
A Kos jegyben születettek igazán szenvedélyes típusok, akik azt szeretik, ha ők irányíthatnak egy kapcsolatban. Imádnak hódítani, ugyanakkor nagyfokú énközpontúság jellemző rájuk, emellett mégis képesek arra, hogy igazán nagylelkűek legyenek.
- A Kos nő legjobban az Oroszlán, a Mérleg és a Nyilas férfivel alkot jó párt.
- A Kos férfi pedig a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő nő mellett tud kiteljesedni.

BIKA
A Bika érzéki, mégis nyugodt és kiegyensúlyozott partner. Számára nagyon fontos a kényelem és hogy minden a megszokott kerékvágásban menjen. Ő a csillagjegyek közül az egyik legbirtoklóbb és legféltékenyebb típus, így ha flörtölésre vagy megcsalásra gondolnánk, számoljunk a felbőszült fújtatással.
-  A Bika nő és a Bika férfi egyaránt egy Bika, Szűz, Skorpió vagy Bak oldalán érzik magukat a legjobban.

A Bika érzéki, mégis nyugodt és kiegyensúlyozott partnerForrás: Shutterstock

IKREK
Az Ikrek szülöttei ékesszólóak és imádják, hogy a szavaikkal (is) hódítanak. Szeretnek flörtölni és elengedhetetlen a számukra, hogy a párjuk intellektuálisan is a partnerük legyen. Alapvetően akad némi problémájuk az elköteleződéssel, így a hűség sem éppen a legerősebb oldaluk, ugyanakkor alig van a csillagjegyek közül olyan, aki náluk izgalmasabb partner lehetne.
- Az Ikrek nő és az Ikrek férfi számára egyaránt az Ikrek és a Nyilas az ideális társ.


RÁK
A Rák maga a gondoskodás és a totális odaadás. Aki ebben a jegyben született, az, ha elkötelezte magát valaki mellett, onnan számára nincs visszaút – eszébe sem jut a szakítás vagy a félrelépés. Flörtölni is csak módjával szokott, hiszen számára a kapcsolat maga a teljes testi és lelki eggyéolvadás a másikkal. A Rák a kemény páncél mögött érzékeny és sebezhető, aki csak arra vágyik, hogy érezze, hogy szükség van rá.
- A Rák nő számra a Rák, a Skorpió és a Halak férfi az eszményi társ.
- A Rák férfi pedig a Rák, a Bak és a Halak nő mellett találhatja meg a boldogságot.


OROSZLÁN
Az oroszlán büszke szerető, aki számára olyan fontos a szerelem és persze a szex, mint maga a levegő. Vágyik a múlhatatlan szerelemre, ugyanakkor képtelen feladni uralkodó énjét, amely tulajdonsága – ha nem a megfelelő jegyű társsal próbálkozik – hamar véget vethet a bimbózó románcnak. Emellett ráadásként szeret felvágni a partnerével, így könnyen érezheti a másik azt, hogy egy csinos biodíszlet az Oroszlán mellett. Ugyanakkor a jegy szülöttei kifejezetten hűségesek – ez abból is fakad, hogy irtóznak minden változástól.
- Az Oroszlán nőhöz legjobban a Mérleg, a Nyilas vagy a Vízöntő férfi passzol.
- Az Oroszlán férfi számára pedig a Kos, a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő nő az eszményi.

Az oroszlán büszke szerető, aki számára olyan fontos a szerelem és persze a szexForrás: Shutterstock

SZŰZ
A Szűz első pillantásra józannak, hűvösnek és kissé kimértnek tűnik, holott a felszín alatt igazán érzéki. Élvezi a flörtöt, sőt az egyéjszakás kalandoktól sem riad vissza, ugyanakkor, ha elkötelezi magát, hűséges marad. A Szűz finnyás és magasak az elvárásai a párkapcsolatban is, sőt már-már mániákusan törekszik a tökéletességre.
- A Szűz nő legjobban a Bika, a Szűz, a Bak és Halak férfival alkot jó párost.
- A Szűz férfinek pedig a Bika, a Szűz és a Halak nő az ideális.

Ha kíváncsi vagy, hogy ki illik a többi jegyhez, gyere vissza holnap!