Oroszlán csillagjegy Kos csillagjegy Ikrek csillagjegy párkapcsolat Bika csillagjegy horoszkóp szerelem magazin Szűz csillagjegy Rák csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az, hogy milyen a személyiségünk vagy hogy miképp viselkedünk egy párkapcsolatban, nagyban összefügg azzal, hogy mi a horoszkópunk. Akadnak olyan jegyek, amelyek tökéletesen passzolnak, míg mások szinte az őrületbe kergetik egymást.

KOS


A Kos jegyben születettek igazán szenvedélyes típusok, akik azt szeretik, ha ők irányíthatnak egy kapcsolatban. Imádnak hódítani, ugyanakkor nagyfokú énközpontúság jellemző rájuk, emellett mégis képesek arra, hogy igazán nagylelkűek legyenek.
- A Kos nő legjobban az Oroszlán, a Mérleg és a Nyilas férfivel alkot jó párt.
- A Kos férfi pedig a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő nő mellett tud kiteljesedni.

BIKA


A Bika érzéki, mégis nyugodt és kiegyensúlyozott partner. Számára nagyon fontos a kényelem és hogy minden a megszokott kerékvágásban menjen. Ő a csillagjegyek közül az egyik legbirtoklóbb és legféltékenyebb típus, így ha flörtölésre vagy megcsalásra gondolnánk, számoljunk a felbőszült fújtatással.
- A Bika nő és a Bika férfi egyaránt egy Bika, Szűz, Skorpió vagy Bak oldalán érzik magukat a legjobban.

A Bika érzéki, mégis nyugodt és kiegyensúlyozott partner Forrás: Shutterstock

IKREK


Az Ikrek szülöttei ékesszólóak és imádják, hogy a szavaikkal (is) hódítanak. Szeretnek flörtölni és elengedhetetlen a számukra, hogy a párjuk intellektuálisan is a partnerük legyen. Alapvetően akad némi problémájuk az elköteleződéssel, így a hűség sem éppen a legerősebb oldaluk, ugyanakkor alig van a csillagjegyek közül olyan, aki náluk izgalmasabb partner lehetne.
- Az Ikrek nő és az Ikrek férfi számára egyaránt az Ikrek és a Nyilas az ideális társ.


RÁK


A Rák maga a gondoskodás és a totális odaadás. Aki ebben a jegyben született, az, ha elkötelezte magát valaki mellett, onnan számára nincs visszaút – eszébe sem jut a szakítás vagy a félrelépés. Flörtölni is csak módjával szokott, hiszen számára a kapcsolat maga a teljes testi és lelki eggyéolvadás a másikkal. A Rák a kemény páncél mögött érzékeny és sebezhető, aki csak arra vágyik, hogy érezze, hogy szükség van rá.
- A Rák nő számra a Rák, a Skorpió és a Halak férfi az eszményi társ.
- A Rák férfi pedig a Rák, a Bak és a Halak nő mellett találhatja meg a boldogságot.


OROSZLÁN


Az oroszlán büszke szerető, aki számára olyan fontos a szerelem és persze a szex, mint maga a levegő. Vágyik a múlhatatlan szerelemre, ugyanakkor képtelen feladni uralkodó énjét, amely tulajdonsága – ha nem a megfelelő jegyű társsal próbálkozik – hamar véget vethet a bimbózó románcnak. Emellett ráadásként szeret felvágni a partnerével, így könnyen érezheti a másik azt, hogy egy csinos biodíszlet az Oroszlán mellett. Ugyanakkor a jegy szülöttei kifejezetten hűségesek – ez abból is fakad, hogy irtóznak minden változástól.
- Az Oroszlán nőhöz legjobban a Mérleg, a Nyilas vagy a Vízöntő férfi passzol.
- Az Oroszlán férfi számára pedig a Kos, a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő nő az eszményi.

Az oroszlán büszke szerető, aki számára olyan fontos a szerelem és persze a szex Forrás: Shutterstock

SZŰZ


A Szűz első pillantásra józannak, hűvösnek és kissé kimértnek tűnik, holott a felszín alatt igazán érzéki. Élvezi a flörtöt, sőt az egyéjszakás kalandoktól sem riad vissza, ugyanakkor, ha elkötelezi magát, hűséges marad. A Szűz finnyás és magasak az elvárásai a párkapcsolatban is, sőt már-már mániákusan törekszik a tökéletességre.
- A Szűz nő legjobban a Bika, a Szűz, a Bak és Halak férfival alkot jó párost.
- A Szűz férfinek pedig a Bika, a Szűz és a Halak nő az ideális.

Ha kíváncsi vagy, hogy ki illik a többi jegyhez, gyere vissza holnap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.