Ítélet született Meghan Markle ügyében: a sussexi hercegné teljesen kiakadt

Oprah interjú Meghan Markle szólásszabadság Piers Morgan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen felkavarta az állóvizet Meghan és Harry emlékezetes Oprah-interjúja, ahol Meghan többek között azt állította, hogy öngyilkos szeretett volna lenni. Az ITV egykori műsorvezető, Piers Morgan élő adásban jelentette ki, hogy egy szavát sem hiszi el a hercegnőnek. 

Piers Morgan, a "Good Morning Britain" műsorvezetője otthagyta a műsorvezetői székét, miután közölte a nézőkkel, hogy nem hitt el egy szót sem Meghan-nek és Pinokkió hercegnőnek bélyegezte a híres Oprah-interjú után.

Meghan Markle nem hagyhatta szó nélkül a vádakat és panaszt tett Piers ellen az ITV-nél, valamint az Ofcom-nál (Kommunikációs Hivatal). A szólásszabadság védelmében azonban az Ofcom azt a döntést hozta, hogy a műsorvezető jogosult volt azt mondani, hogy nem hiszi el Meghan és Harry állításait. A királyi szerző, Angela Levin szerint Meghan nagyon feldúlt lesz az ítélet hallatán és mozgosítani fogja az ügyvédeit, hogy megvédje igazát - írja a The Sun.

Piers Morgen mindenesetre boldog és még azt is felvetette közösségi oldalán, hogy ezek után visszakaphatná-e a munkáját.

- írta az egykori műsorvezető Twitter-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.