Kritizálta Meghan Markle-t, most Piers Morgen halálát kívánják a kommentelők

fenyegetés Meghan Markle Piers Morgan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Piers Morgan elárulta, hogy egy kommentelő troll azzal fenyegetette, hogy megöli gyermekei előtt, miután Meghan Markle-t azzal vádolta, hogy hazudik az Oprah-val folytatott kitárulkozó interjú során.

Piers Morgant sokan támadták a kifakadása után, miután élő adásban kijelentette, hogy egy szavát sem hiszi el Meghan Markle-nak. A műsorvezető megszokta már a bántó kommenteket, az viszont nála is kiverte a biztosítékot, hogy a kommentelők három fiát is fenyegetik. Ráadásul az egyik internetes troll azt írta, hogy fiai előtt fogja meggyilkolni a szókimondó műsorvezetőt - írja a NZ Herald.

Good Morning Britain, Piers Morgan és Susanna Reid Forrás: ITV

A a rendőrség már a múlt hónapban vizsgálta az ellene és a legidősebb fiára, Spencerre adott fenyegetést, de úgy tűnik, a helyzet azóta sem lett jobb. Morgan nem szerette volna bevonni fiait a kommentháborúba, de úgy tűnik, hogy a kommentelők nem így gondolják - ők a fiúkat is bűnösnek látják apjuk véleménynyilvánítása miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.