Totem - Szőke Zoltán után Baronits Gáborba is beleállt Leo: férfiként puhácskának nevezte

Forrás: TV2 -
TV2 VV Leo Totem (műsor) Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fokozódik a helyzet a Totemben. Nagy Zsolt Leo pár nappal ezelőtt Szőke Zoltánba állt bele, ám most, hogy a színész pénteken kiesett a játékból, úgy néz ki a szarvasok alfahímje új céltáblák után nézett a csapatán belül.

A Totem szerdai adásában Leo Barontis Gábort és Csősz Bogit provokálta. Lehet, hogy a Való Világ egykori játékosa lassan az összes csapattársánál kihúzza a gyufát?

"Én nagyon szimpatizálok veled, már az első perctől kezdve, de mégis úgy érzem, hogy nem tudok rólad semmit, persze ez nem a te hibád" - kezdte Leo Barontisnak, majd megkérdezte tőle, hány éves. Leo meglepetéssel fogadta, hogy Gábor a 31. életévében van. "Fiatalabbnak gondoltalak, mert úgy érzem, hogy nem mersz beleállni férfias döntésekbe, nem vállalod fel az önálló döntéseidet. Látszik, hogy mindenkivel szeretnél jóban lenni, így mindig nagyon nehezen fogsz tudni dönteni" - mondta Leo Gábornak, majd később 'férfiként puhácskának' nevezte csapattársát.

Leo beleállt Baronits Gáborba Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Én ilyen vagyok, engem nagyon kevesen értenek meg igazán a valódi életben is. Másként gondolkodom, mint a nagy átlag. Az, hogy 10 évesen elvesztettem apukámat, egészen más emberré formált. Ha felnőttként valaki elveszíti egy szerettét, az felfoghatatlan, de gyerekként még inkább az. Onnantól kezdve nekem véget ért az önfeledt gyermekkor. Talán ez az, amiért én nyugodtan és átgondoltan viselem a dolgokat, amik itt történnek, én azokon már túlvagyok" - kommentálta a helyzetet Baronits Gábor.

Leo azonban itt nem állt meg, Csősz Bogi is a célkeresztjébe került. Őt a csapaton belüli erőviszonyokól próbálta faggatni a kövek gyűjtése közben, ám sokat nem tudott meg tőle:
"A kérdéseim célja az volt, hogy mennyire nyílt. Az, hogy nem válaszolt, azt mutatja, hogy nem akarja vagy meri felvállalni a véleményét, mert, hogy van neki, abban biztos vagyok, hiszen neki mindig mindenről van."

"Én nem szoktam mindent megmutatni magamból, szépen, lassan pörgök be. Inkább figyelek és csendben elemzem az embereket. Bár Leo azt mondja magáról, hogy ő egy egyenes ember, a háttérben szerintem manipulatívan dolgozik" - mondta Csősz Bogi csapattársáról.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.