Hat év után szakított a TV2 gyönyörű műsorvezetője: "óriási kudarcként élem meg"

Forrás: Facebook/Czippán Anett -
TV2 Czippán Anett szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külön utakon jár immár Czippán Anett és párja. A műsorvezető két évvel a válása után ismerte meg a férfit, hat évig voltak együtt. 

"Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit – bevallom – óriási kudarcként élek meg. De szembe kellett néznem ezzel. Meg kellett ráznom magam, és tudatosítanom, hogy igen, ismét nehéz lesz, de akkor is meg kell találnom a lelki békémet, egyedül" - mesélte a Story magazinnak Anett, a Trendmánia műsorvezetője.

Forrás: Facebook/Czippán Anett

"Azt éreztem, nem ez az én utam, nem ez az én jövőm. Nem ebben a kapcsolatban fogok kiteljesedni. Két ember két irányba futott, közös cél nélkül. A szerelem elmúlt, az egységünk felbomlott. Így pedig már nem lehet egy párkapcsolatot működtetni" - fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.