Így élte meg a menstruációt a dominikai vadonban Gáspár Evelin

Forrás: RTL Klub -
mosdó menstruáció Gáspár Evelin Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin számára az jelentette a legnagyobb kihívást a Survivorben, hogy nem volt rendes mosdó, főleg amikor, megjött a menstruációja.

Elindult az RTL Klub túlélőshow-ja, a Survivor, amiben Gáspár Evelint is láthatják a tévénézők. Gáspár Győző lánya nemrég elárulta, mi jelentette számára a legkisebb gondot a forgatások alatt Dominikán.

"Én az életemet gyakorlatilag végigdiétáztam, szóval a legkisebb bajom az volt, hogy éheznem kell. Amikor tudtam, hogy egy lakatlan szigetre indulok, erre számítottam.

Amikor valamelyik csapattársam azon sírdogált, hogy nincs mit enni, az mindig felidegesített, mert arra gondoltam: ember, nem tudtad, hogy hova jössz? Nálam is eljött a mélypont, de úgy voltam vele, ha már szédültem az éhségtől, akkor sok vizet ittam. A fájdalom, az ételmegvonás nekem nem ismeretlen érzések, megtanultam csendben elviselni ezeket.

Én úgy tapasztalom, hogy a nők sokkal szívósabbak, jobban viselik az éhséget, igaz, a férfiaknak eleve a tápanyagszükségletük is nagyobb. Egy nő viszont, aki jól akar kinézni, szinte egész életében koplal" - mesélte a fiatal lány a Story magazinnak.

Azonban volt egy dolog, ami rettentően zavarta Evelint a műsor forgatása alatt.

"Az ételnél sokkal jobban hiányzott az ágyam és egy rendes mosdó. Főleg akkor, amikor jelentkezett nálam a havi baj. Ezt azok között a higiénés körülmények között igazán nehéz átélni egy nőnek"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.