Gáspár Evelin számára az jelentette a legnagyobb kihívást a Survivorben, hogy nem volt rendes mosdó, főleg amikor, megjött a menstruációja.

Elindult az RTL Klub túlélőshow-ja, a Survivor, amiben Gáspár Evelint is láthatják a tévénézők. Gáspár Győző lánya nemrég elárulta, mi jelentette számára a legkisebb gondot a forgatások alatt Dominikán.

"Én az életemet gyakorlatilag végigdiétáztam, szóval a legkisebb bajom az volt, hogy éheznem kell. Amikor tudtam, hogy egy lakatlan szigetre indulok, erre számítottam.Amikor valamelyik csapattársam azon sírdogált, hogy nincs mit enni, az mindig felidegesített, mert arra gondoltam: ember, nem tudtad, hogy hova jössz? Nálam is eljött a mélypont, de úgy voltam vele, ha már szédültem az éhségtől, akkor sok vizet ittam. A fájdalom, az ételmegvonás nekem nem ismeretlen érzések, megtanultam csendben elviselni ezeket. Én úgy tapasztalom, hogy a nők sokkal szívósabbak, jobban viselik az éhséget, igaz, a férfiaknak eleve a tápanyagszükségletük is nagyobb. Egy nő viszont, aki jól akar kinézni, szinte egész életében koplal" - mesélte a fiatal lány a Story magazinnak.

Azonban volt egy dolog, ami rettentően zavarta Evelint a műsor forgatása alatt.

"Az ételnél sokkal jobban hiányzott az ágyam és egy rendes mosdó. Főleg akkor, amikor jelentkezett nálam a havi baj. Ezt azok között a higiénés körülmények között igazán nehéz átélni egy nőnek" - tette hozzá.