"Az arcom 50 évesnek nézett ki" - 44 kilósra fogyott mellkisebbítő műtétje után Polgár Tünde

mellkisebbítés műtét fogyás Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde Lilu vendége volt  a MAKEUP/DOWN című műsorban. A luxusfeleség arról az időszakáról vallott, amikor betegesen diétázott, és annyira lefogyott, hogy már az anorexia határát súrolta.

A Feleségek luxuskivitelben című műsor sztárja, Polgár Tünde meglepő vallomást tett fogyásáról. A híresség elárulta, hogy már a 20-as évei közepén rájött, hogy nem mindegy, mit eszik, és meggyűlt a baja a kilókkal.

"Egy időben eléggé duci voltam, a hormonjaim eléggé föl-le járkáltak a miómáim miatt. Akkor rájöttem, hogy ezt tudom kontrollálni gyógyszerek nélkül, és ez egy fantasztikus élmény volt.

Nem mondom, hogy nem estem át a ló túloldalára, mert aztán amikor nagyon élveztem, hogy van valami, amit kontrollálok az életemben, akkor 44 kilóra lefogytam, tehát az már tényleg az anorexia szintje volt–

-mesélte Tünde, aki saját bevallása szerint ekkor csont és bőr volt.

"Megláttam magamról néhány nyaralási fotót, és azt mondtam, hogy ezt a nőt én többé nem szeretném látni. Az mellbevágó volt, amikor egy szűk, csíkos nadrágban egy kis topban meglátod magad 44 kilósan, nem tudod, hogy honnan menekült ez a szerencsétlen éhező. Az arcom 50 évesnek nézett ki, annyira beesett volt. Akkor lehettem, olyan 24-25 éves"

mesélte Lilunak a luxusfeleség, akinek beteges fogyását egy mellkisebbítő műtét előzte meg.

Forrás: Polgár Tünde/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.