Rezes Judit nagyon aggódik a fiáért: "Félek ettől"

Forrás: Facebook -
Toxikoma Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rezes Judit nagyon félti nagyobbik fiát, aki hamarosan abba a korba lép, amikor középpontba kerülnek a drogok és az alkohol. Nagyon bízik benne, hogy Misit elkerülik a káros szenvedélyek.

Szeptember 2-tól már nézhető a mozikban a Toxikoma, amely arról szól, hogy Szabó Győző 21 évvel ezelőtt miként próbált végleg leszámolni heroinfüggőségével.

A film bemutatóján Győző felesége, Rezes Judit mesélt arról, hogy ő miként próbálja megóvni nagyobbik fiát a káros szenvedélyektől.

Rezes Judit félti a káros szenvedélyektől nagyfiát Forrás: Facebook

"Félek ettől, hiszen a nagyobbik fiam ugyan még nincs abban a korban, de hamarosan eljut oda, amikor a tinik elkezdenek inni, füvezni. Nagyon jó lenne, ha addigra felkészítenénk a fiúkat arra, hogyan mondjanak nemet azoknak, akik rosszra akarják csábítani őket"

- mesélte a Blikknek a kétgyermekes édesanya.

Judit azt is elárulta, milyen érzés volt számára, amikor kilenc évvel ezelőtt elolvasta férje, a film alapjául szolgáló könyvét.

"Nekem a könyv volt sokkoló. A film számomra egy sokkal letisztultabb alkotás, ezt már inkább szakmai szemmel nézem, de igazán mélyen meghatódtam, nagyon magával ragadott" - árulta el a színésznő, aki úgy gondolja, hogy bár a Toxikomát 18-as korhatárral vetítik a mozikban, célravezető lenne drogprevenciós kampányban használni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.