Rezes Judit nagyon félti nagyobbik fiát, aki hamarosan abba a korba lép, amikor középpontba kerülnek a drogok és az alkohol. Nagyon bízik benne, hogy Misit elkerülik a káros szenvedélyek.

Szeptember 2-tól már nézhető a mozikban a Toxikoma, amely arról szól, hogy Szabó Győző 21 évvel ezelőtt miként próbált végleg leszámolni heroinfüggőségével.

A film bemutatóján Győző felesége, Rezes Judit mesélt arról, hogy ő miként próbálja megóvni nagyobbik fiát a káros szenvedélyektől.

Rezes Judit félti a káros szenvedélyektől nagyfiátForrás: Facebook

"Félek ettől, hiszen a nagyobbik fiam ugyan még nincs abban a korban, de hamarosan eljut oda, amikor a tinik elkezdenek inni, füvezni. Nagyon jó lenne, ha addigra felkészítenénk a fiúkat arra, hogyan mondjanak nemet azoknak, akik rosszra akarják csábítani őket" - mesélte a Blikknek a kétgyermekes édesanya.

Judit azt is elárulta, milyen érzés volt számára, amikor kilenc évvel ezelőtt elolvasta férje, a film alapjául szolgáló könyvét.

"Nekem a könyv volt sokkoló. A film számomra egy sokkal letisztultabb alkotás, ezt már inkább szakmai szemmel nézem, de igazán mélyen meghatódtam, nagyon magával ragadott" - árulta el a színésznő, aki úgy gondolja, hogy bár a Toxikomát 18-as korhatárral  vetítik a mozikban, célravezető lenne drogprevenciós kampányban használni.