Szívszorító dolgot tett Vilmos herceg - erre biztosan senki nem számított

Forrás: 360b/Shutterstock -
kimenekítés Afganisztán Vilmos herceg segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos hercegnek köszönhetően kiszabadult egy család a kabuli reptérről. Az afgán tiszt és családja sikeresen felszállt az Egyesült Királyságba tartó járatra. 

Cambridge hercege, miután tudomást szerzett a kabuli reptéren uralkodó káoszról, saját lovasát, Rob Dixon haditengerészeti tisztet kérte fel, hogy a reptéren ragadt afgán tisztet és családját kimenekítse az országból.

Vilmos herceg közbenjárásának köszönhetően az afgán tiszt és családja felszállhatott az Egyesült Királyságba tartó járatra.

Vilmos hercegnek köszönhetően sikeresen kijutott egy afgán tiszt és a családja a kabuli reptérről Forrás: 360b/Shutterstock

Andrew Fox őrnagy, egy volt ejtőernyős, aki maga is szolgált Afganisztánban, dicséretét fejezte ki a hercegnek. Továbbá elmondta, hogy ez a cselekedet teljes mértékben összhangban van azzal, amit a hadseregben tanítanak az értékekről és a lojalitásról - írja a Blikk.

Meghanék után Vilmos és Katalin is szedi a sátorfáját - ezért döntöttek a költözés mellett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.