"Voltak olyan időszakok, amikor nem bírtam leállni" - Lánykérés után csalta meg kedvesét a népszerű magyar színész

Forrás: Facebook -
házasság megcsalás Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző és Rezes Judit nemrég, 17 év után végre hivatalosan is egybekelt. A színészpár jócskán megszenvedett a kapcsolatukért, Győző szerint Juditnak köszönhető, hogy végül együtt maradtak azután, hogy a lánykérést követően megcsalta párját.

Szabó Győző és Rezes Judit a legnagyobb titokban, mindenféle felhajtástól mentesen kelt egybe. Az esküvőt 17 együtt töltött év után tartották meg.

Győző nemrég elárulta, hogy a lánykérés nem szokványos módon történt meg náluk.

"Már nagyon régóta megvolt a gyűrű, évekig vártam, mikor jön el az a pillanat. Az úgy történt, hogy ültünk a teraszon, picivel többet ittunk, röhögtünk, szóba került a házasság, majd egyszer csak Judit mondta, hogy úgysem fogsz eljegyezni soha, miről beszélgetünk, úgysem lesz ebből házasság, csak hitegetsz. Én erre felszívtam magam, bementem a gyűrűért, majd letettem elé, hogy nesze, b*szd meg, itt van. Ő pedig elkezdett zokogni, mert végre elhitte, hogy többek akarok ettől a kapcsolattól" - idézte fel a kevésbé romantikus pillanatokat a színész.

Kapcsolatuk ezután komoly válságba került, Győző megcsalta kedvesét, amiután csakis Juditnak köszönhető, hogy együtt maradtak - írja a Blikk.

Rezes Judit és Szabó Győző kapcsolata néhány évvel ezelőtt súlyos válságba került: a színész megcsalta párját Forrás: Facebook

"Sok mindent történt, voltak csajozások, voltak olyan időszakok, amikor nem bírtam leállni

– árulta el őszintén Szabó Győző, aki végül le is bukott szerelme előtt, amelynek azonban nem szakítás lett a következménye.

"A telefonos lebukás után azt mondta, amikor az ember az első három nap után kikészül, hogy figyelj, Győző, az emberek általában a könnyebb utat választják, szétmennek. De én annyira szeretlek téged, hogy én ezt meg akarom menteni.

Ezt a mondatot ő mondta ki. Mondta, hogy nem lesz könnyű, nem lesz egyszerű, lehet, hogy évekig is el fog tartani. Utána Juditot én fél évig nem láttam mosolyogni" - részletezte a történteket a kétgyermekes édesapa.

Azt, hogy végül együtt maradtak és jobban szeretik egymást, mint valaha, többek között párterápiának is köszönhetik. Ebből az embert próbáló időszakból később egy színdarabot is készítettek Loveshake, az Élet összeráz címmel, amely szintén segítette őket a történtek feldolgozásában.

Mostanra boldog és kiegyensúlyozott családként, friss házasokként élik meg a mindennapokat.

"Azt gondolom, micsoda nagy dolog és milyen fantasztikus, hogy ezt az életemet én ezzel az emberrel, Rezes Judittal csinálom végig, és a mi választásunk, hogy mi ezt egymással tesszük"

- tette hozzá Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.