Angelina Jolie és Brad Pitt Hollywood egyik álompárja volt, egészen addig, amíg a színésznő azzal nem vádolta meg férjét, hogy részegen bántalmazta közös örökbefogadott fiúkat, Maddox-ot. 

Angelina Jolie-nak és Brad Pitt-nek csodás évei voltak együtt, viszont a kapcsolatuk végén a színésznő mindent elkövetett, hogy a színészt távol tartsa gyermekeitől. Családon belüli erőszakkal vádolta Brad Pittet és a válókeresetet is beadta összeegyeztethetetlen nézetkülönbségekre hivatkozva. Bár Brad Pitt elismerte, hogy voltak alkoholproblémái és kiabált néha a gyerekekkel, a fizikai bántalmazást végig tagadta. A bíróság végül neki adott igazat, így nem tiltották el végül gyermekeitől.

Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt és Knox Jolie-PittForrás: Getty Images/Dave Benett/WireImage

Angelina Jolie most a Guardian-nek adott interjúban arról beszélt, hogy semmi másra nem vágyik jobban, mint hogy begyógyuljanak a családi sebek.

Én csak azt akarom, hogy a családom meggyógyuljon. És azt akarom, hogy mindenki haladjon előre - mindannyian, beleértve az apjukat is. Azt akarom, hogy gyógyuljunk és jól kijöjjünk egymással. Mindig is egy család leszünk."

A színésznő, aki azt szerette volna, ha gyermekei tanúskodnak saját apjuk ellen, ezt is hozzátette:

Tudom, hogyha egy gyermeket testi, érzelmi vagy fizikai sérülés ér, vagy szemtanúja volt, hogy bántottak valakit, akit szeret, az kárt okozhat neki. Ez az egyik oka annak, hogy a gyermekeknek rendelkezniük kell jogokkal, mert nélkülük kiszolgáltatottak a nem biztonságos, egészségtelen életnek."