Angelina Jolie fájdalmas vallomása: "Én csak azt akarom, hogy a családom meggyógyuljon"

Forrás: Getty Images/Dave Benett/WireImage -
Brad Pitt emberi jogok gyermekbántalmazás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt Hollywood egyik álompárja volt, egészen addig, amíg a színésznő azzal nem vádolta meg férjét, hogy részegen bántalmazta közös örökbefogadott fiúkat, Maddox-ot. 

Angelina Jolie-nak és Brad Pitt-nek csodás évei voltak együtt, viszont a kapcsolatuk végén a színésznő mindent elkövetett, hogy a színészt távol tartsa gyermekeitől. Családon belüli erőszakkal vádolta Brad Pittet és a válókeresetet is beadta összeegyeztethetetlen nézetkülönbségekre hivatkozva. Bár Brad Pitt elismerte, hogy voltak alkoholproblémái és kiabált néha a gyerekekkel, a fizikai bántalmazást végig tagadta. A bíróság végül neki adott igazat, így nem tiltották el végül gyermekeitől.

Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt és Knox Jolie-Pitt Forrás: Getty Images/Dave Benett/WireImage

Angelina Jolie most a Guardian-nek adott interjúban arról beszélt, hogy semmi másra nem vágyik jobban, mint hogy begyógyuljanak a családi sebek.

A színésznő, aki azt szerette volna, ha gyermekei tanúskodnak saját apjuk ellen, ezt is hozzátette:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.