Váratlan fordulat: Meghan és Harry meglepő ajánlatot tett a királynőnek

Forrás: AFP/Michele Spatari -
királyi család II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle keresztelő Lilibet Diana Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan és Harry herceg nem szívbajosak. Bár sokat támadták a királyi családot az elmúlt pár hónapban, most meglepő javaslattal álltak elő: kislányukat, Lilibetet a windsori kastélyban szeretnék megkereszteltetni. 

Meghan és Harry azt tervezik, hogy gyermekeikkel az Egyesült Királyságba látogatnak és bemutatják Lilibetet a királynőnek. Sőt, azt is kitalálták, hogy kislányukat az Egyesült Királyságban szeretnék megkereszteltetni, lehetőleg a windsori kastélyban. A királyi család személyzetét állítólag teljesen megdöbbentette az ajánlat, főleg az elmúlt hónapok eseményei után - írja a The Sun.

Meghan és Harry meglepő ajánlatot tett a királynőnek.

- nyilatkozott egy meg nem nevezett forrás. A királynő még nem válaszolt az ajánlatra, s azon is megy a tanakodás, hogy meghívják-e Harry-t és Meghan-t karácsonyra, hisz tavaly sem fogadták el a meghívást.

A személyzet szerint II. Erzsébet királynő még mindig nagyon szereti Harry-t és szívesen látná az unokáit, de ez a lépés mindenkit nagyon meglepett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.