Elképesztő: ezzel vádolja Harry és Meghan Markle a királynőt

Oprah interjú vád királyi család II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi pár nehezményezi, hogy a híres Oprah-interjúban elhangzott vádjaikkal kapcsolatban azóta sem történt előrelépés, pedig a királynő megígérte, hogy mindent ki fognak vizsgálni.

Meghan és Harry híres Oprah-interjújában súlyos vádak hangzottak el, miszerint a királyi család aggódott amiatt, mennyire lesz sötét leendő gyermekük, Archie bőrszíne, valamint nem siettek Meghan segítségére, amikor öngyilkos gondolatai voltak.

Meghan és Harry most azt sérelmezik, hogy a királynő nem vállalt teljes felelősséget az interjúban felvetett kérdésekben és azóta se történt meg a megígért kivizsgálás - írja a The Sun.

Elképesztő, mivel vádolja Harry és Meghan Markle a királynőt Forrás: AFP/Saeed Khan

A királynő egy nyilatkozattal válaszolt az interjúra, mondván, hogy elszomorították az állítások, s habár egyes emlékek eltérőek lehetnek, komolyan foglalkoznak majd velük. Ennek ellenére nem történt előrelépés egy pontban sem, amin állítólag a hercegi pár már meg sem lepődött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.