Sokkoló felvételek: újra visszatér a tett helyszínére VV Fanni-ügy vádlottja - Videó

Forrás: Facebook/Origo -
gyilkosság videó VV Fanni vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik VV Fannni gyilkossági ügyének vége, amikor rendhagyó tágyaláson kérdezik ki B. Lászlót, a feltételezett elkövetőt. A bírónő úgy döntött, hogy a saját szemével akarja látni azokat a helyszíneket, amelyek a nyomozás során felmerültek.

Szeptember második hetében ül újra össze a Fővárosi Törvényszék VV Fannni gyilkossági ügyével kapcsolatban, de a bírónő úgy döntött, nem a megszokott körülmények között kérdezi tovább a vádlottat.

Dr. Farkas Gabriella úgy döntött, hogy a saját szemével akarja látni azokat a helyszíneket, amelyek a nyomozás során felmerültek: Fanni bérelt lakását, a siófoki apartmant, ahol B. László egy éjszakán át tartózkodott és a stég környékét is, ahol az FBI nyomozása szerint végleg nyoma veszett a fiatal lánynak.

"Az ügyészség harminc évet kért B. Lászlóra. Ez olyan mértékű büntetés, aminél már bizony előfordul, hogy meggondolja az elítélt, hogy a börtönt választja, vagy menekül. Jó tötletnek tartom, hogy a vádlott mozgását lemodellezve járjuk végig az utat, amit ő 24 óra alatt megtett. A személyes impulzusok segítik majd a bírónőt abban, hogy kialakítsa a saját meggyőződését" - nyilatkozta korábban a Borsnak a család ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.