Balázs Klári: "Nekem Gyuri a társam, a szerelmem, a szeretőm" - A mai napig fontos számukra az intimitás

Forrás: Viasat3 -
Korda György Balázs Klári párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári neve nem csupán a nagyközönség számára jelent egyet, de ők maguk sem tudják külön elképzelni az életüket. Sőt, egyetlen éjszakát nem töltenének a másik nélkül, a mai napig - legyen bármekkora is a házuk - közös ágyban alszanak. 

"Egy kapcsolat alapja a szerelem, legyen szó egy évről vagy negyvenről. Az egymás iránt érzett érzéseink mit sem változtak. Igaz, nálunk nem volt szerelem első látásra: Gyuri sokat udvarolt, várt rám. (...) Mi már életünk végéig együtt maradunk, bele se merek gondolni, mi lesz, ha el kell búcsúznunk, mi lesz velünk egymás nélkül. Egy biztos, annak lesz fájdalmasabb, aki itt marad" - mondta el Balázs Klári a Bestnek.

Forrás: Viasat3

"Ahhoz, hogy az ember hűséges maradjon, az kell, hogy az intimitás rendben legyen. Ha ez nincs meg, akkor elkezdenek az emberek kifelé kacsingatni. A szexualitást nem lehet kötelezővé tenni egy kapcsolatban, ezen szerintem nem lehet dolgozni. Vagy van bennünk vágy a párunk iránt, vagy nincs. Mi minden reggel egymás mellett kelünk, és minden este egymás mellett hajtjuk álomra a fejünket. El sem tudnám képzelni, hogy Gyuri nélkül töltsek egy éjszakát, vagy azt, hogy külön szobában aludjunk. Nekem ő a társam, a szerelmem, a szeretőm" - tette hozzá az énekesnő, aki korábban arról beszélt, miért nem született gyerekük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.