63 évesen is vadító: Madonna szexi dominaként állt a színpadra az MTV díjátadóján - Fotó

fotó domina Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna már betöltötte a 63. életévét, de ennek ellenére egy cseppet sem lett visszafogottabb a stílusa, mint fiatal korában. Sőt, a MTV Video Music Award-on egy dögös bőrruhában lépett színpadra, mely nem takart sokat a popdíva testéből. 

Madonna volt tegnap az első fellépő az MTV Video Music Awardson. A popdíva kitett magáért, először egy visszafogott hosszú kabátban sétált be a színpadra, de hamarosan ledobta a textilt, hogy megmutassa: szexi dominának öltözött.

A falatnyi fekete bőrruha épp annyit takart, amennyit nagyon kellett, az énekesnő jól kidobta méretes melleit és formás fenekét is megmutatta a nagyközönségnek. A dögös szerelést neccharisnyával, magas sarkú cipővel, valamint egy kalappal dobta fel.

Ha polgárpukkasztó fotókat szeretnénk nézegetni, Madonnára bármikor számíthatunk. Legutóbb egy szál neccharisnyában, bugyiban és magassarkúban vonaglott Instagram-oldalán a cseppet sem visszafogott sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.