Müller Péter: "Az ember igazi természete erős és isteni"

Forrás: Shutterstock -
lélek Müller Péter magazin heti útravaló jókedv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Az ember igazi természete erős és isteni. Gyenge, lehangolt és örömtelen akkor lesz, ha erről megfeledkezik. Ilyenkor mondod is: „Magam alatt vagyok"

Ugye, mennyit tud a nyelvünk! Ilyenkor önmagad alá kerültél. Nem itt van a helyed. Elvesztetted erődet, és igazi Valód természetét. Ilyenkor nemcsak az a feladatod, hogy ne maradj itt sokáig, mert ez nem te vagy. Nemcsak vissza kell szerezni magadat, de ha sikerül, még fölé is kell emelkedni.

Az ember igazi természete erős és isteni Forrás: Shutterstock

A vidámság és az öröm mindig „önfeledt öröm". Ilyenkor szállsz, repülsz a magasban, és szabad vagy végre. A depresszió és az öröm nem hangulatok, hanem jelzései annak, hol van jelenleg az igazi valód. Magad alatt sötétség van és halál, magad fölött pedig fény és nevetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.