Arnold Schwarzenegger is gratulált a 10 éves kislánynak, aki a fogaival húzott el egy terepjárót - Videó

Arnold Schwarzenegger gratuláció Sinka-Korsós Dotti terepjáró Sinka Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 éves kislány, Sinka-Korsós Dotti világrekordot állított fel, amikor a fogaival kilenc méteren át húzott el egy 2700 kilogrammos terepjárót. Az alma nem esik messze a fájától, Dotti ugyanis Sinka Zsolt erőművész és világrekorder kislánya.

Dotti a TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, hogy mindig azt látta, hogy édesapja a puszta fogával húz el teherautókat, repülőgépeket, így úgy döntött: ezt ő is kipróbálja. Bevásárlókocsival és miniautóval kezdte, majd egyre emelte a tétet, végül édesapjával úgy döntöttek, hogy világrekordot állítanak fel. Mivel ez egy veszélyes sport, édesapjával rendszeresen edzenek. Dotti minden sportot szeret, de a fő profilja az úszás, melyet 4 éves kora óta űz.

A kislány nagy sikert aratott a mutatvánnyal, és nem akárki gratulált neki, mint Arnold Schwarzenegger, akivel volt lehetősége egy jót beszélgetni és közös fotót készíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.