A MET-gála olyan a divatvilágban, mint az Oscar-díj átadás a filmiparban. Ez egy olyan este, amikor a tervezők, modellek és hollywoodi sztárok összegyűlnek az év legextrémebb öltözékeiben, hogy ünnepeljenek és adományokat gyűjtsenek a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumnak legújabb kiállításának a megnyitóján. 

Az idei MET-gálát szeptember 13-án tartották meg a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban. A divatvilág legfontosabb eseményén mindig előre megadnak egy tematikát, amely a múzeum legújabb kiállításának a témája. A 2021-es MET-gála témája az amerikai divat volt, Andrew Bolton kurátor úgy érezte, hogy itt az ideje újra megvizsgálni az amerikai identitást és divatot, mely az elmúlt néhány évben sokat változott. 

Laikus szemmel leginkább úgy tűnik, mintha a sztárok azon versengenének, ki tud a legextrémebb öltözékben és sminkben megjelenni. A divattervezők idén is kitettek magukért, egyik celeb külseje meghökkentőbb volt, mint a másik. A prímet Kim Kardashian vitte, bár abban sem lehetünk biztosak, hogy valóban ő viseli-e a fekete ruhát, mely még az arcát is eltakarja. A legijesztőbbre Hunter Schafer sminkje sikerült, ő leginkább egy földönkívülire hasonlított a vörös szőnyegen.

Ha kíváncsi vagy a legextrémebb öltözékekre, kattints a képre a galériáért!

Forrás: AFP

Ha szeretnéd megnézni a kevésbé extrém ruhakölteményeket, nézd meg ezt a galériát is: Bámulatos ruhakölteményekben pózoltak a sztárok a 2021-es MET-gálán: fotógaléria