Félrement Horváth Éva poénja: „A mellplasztika a legfontosabb szülés után?"

mellek szülés Horváth Éva plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, Horváth Éva augusztus végén adott életet második gyermekének. A kétgyermekes anyuka bomba formában van, amit meg is mutatott a közösségi oldalán. "Köszönöm Alexnek, az ország legjobb plasztikai sebészének az új melleimet" - írta fotójához, amit azonban sokan félreértettek. 

"Valóban a mellplasztika a legfontosabb szülés után? Gratulálok!" - írta például egy kommentelő, aki nagy valószínűséggel nem tudta értelmezni Éva szavai, aki persze reagált a beszólásra: "Úristen... bocsi, sírnom kell" - válaszolt.

„Nem kell azért sírnod, de ha jól esik... Jó, hogy egyebet nem posztolsz. Mert valóban fontos, hogy a műhelyek falán lógó fotódon finoman szólva csámcsogjanak a férfiak. Ez ám a karrier! Sok sikert, 2 gyermekes anyuka!" - tromfolt a kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.